Civil Rights Defenders objavljuje konkurs za upis prve generacije polaznika/ca škole za buduće branitelje/ke ljudskih prava, koja će početi sa radom u februaru 2015. godine.

Škola je namenjena studentima/kinjama društvenih nauka, mladim pravnicima/ama, novinarima/kama, kao i aktivistima/kinjama organizacija civilnog društva i svima ostalima koji imaju nameru da se profesionalno angažuju u organizacijama koje se bave zaštitom ljudskih prava. Naši predavači su istaknuti profesori iz Srbije i regiona, aktivisti/kinje za ljudska prava, ambasadori sa radnim iskustvom na Balkanu, kao i eksperti/kinje iz oblasti ljudskih prava u najširem smislu.

Konkurs za upis prve generacije polaznika/ca

Prijavni formular

Prijave i rokovi 

Konkursnu dokumentaciju dostaviti putem interneta na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. (preporuke sa potpisom je potrebno skenirati). Rok za prijavu je produžen do 26. januara 2015. godine.

Ako imate dodatna pitanja, molimo Vas da nas kontaktirate na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Do kraja januara, biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži krug.