DSC 7189 Mreža Odbora za ljudska prava u Srbiji CHRIS i Odbor za ljudska prava Bujanovac održali su konferenciju za medije pod nazivom “Mreža besplatne pravne pomoći”. Konferencija za medije održana je u maloj sali Doma kulture u Bujanovcu, u sredu 10. aprila 2014. godine. Tema konferencije bila je realizacija projekta Mreža pravne pomoći CHRIS kao i Trostruko A za građane.

 

Ovom prilikom dogovorena je saradanja po pitanju pružanja besplatne pravne pomoći između Mreže CHRIS i organizacije Odbor za ljudska prava Bujanovac koja je nedavno i postala članica Mreže CHRIS. Program “Trostruko A za građane – pristup informacijama, savetima i aktivnoj pomoći” (Triple A for citizens – access to information, advice and active help) je podržan od strane EU i ima za cilj da podstakne nevladine organizacije Zapadnog Balkana i Turske da pružaju infoprmacije, savete i aktivnu pomoć građanima u pogledu njihovih prava.

Na konferenciji su govorili Dragan Đorđević, koordinator Mreže Odbora za ljudska prava u Srbiji CHRIS, Dušan Prvulović, predsednik Odbora za ljudska prava Negotin, Alija Halilović predsednik Građanskog Foruma Novi Pazar, Milan Krstev, koordinator pravnika Mreže CHRIS i Ragmi Mustafa ispred Odbora za ljudska prava Bujanovac.

www.titulli.com – Press konferencija Mreže CHRIS u Bujanovcu

www.lugina-lajm.com – Pres konferencija Mreže CHRIS u Bujanovcu

www.okradio.rs – Mreža CHRIS u Bujanovcu

stop view Info
/
   preview
   Album
   Photo
   Date
   Dimensions
   Filename
   File size
   Camera
   Focal length
   Exposure
   F Number
   ISO
   Make
   Flash
   Views
   Comments
   ozio_gallery_fuerte
   Ozio Gallery made with ❤ by joomla.it